Skip to content

BUSINESS CARDS

BUSINESS STYLING

Naast het exclusief presenteren van je bedrijf met onze verbluffende carbon visitekaartjes, zijn er uiteraard een overvloed aan andere boeiende toepassingen voor deze innovatieve carbon kaartjes.

MEMBERCARDS – VIP CARDS

Denk hierbij aan weelderige uitnodigingen, prestigieuze membercards en exclusieve VIP cards. De diversiteit aan mogelijkheden om je te onderscheiden is werkelijk grenzeloos. Ben je geïnteresseerd om vrijblijvend kennis te maken en de uitgebreide scala aan opties te bespreken? Aarzel dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen inplannen in mijn atelier in Woerden.

BUSINESS CARDS

CARBON BUSINESS CARDS

De carbon business cards die ik in mijn atelier maak zijn er speciaal voor diegenen die op een exclusieve manier contact gegevens willen overhandigen. De productie van deze stijlvolle kaarten werkt heel anders dan bij de aluminium kaarten, laser gravure werkt namelijk niet op carbon. Om de carbon business card te personaliseren maak ik gebruik van een freesmachine met een heel fijn freesje waardoor de snelheid van het frezen zeer beperkt blijft. Na het frezen kleur ik de card met de hand in. Een tijdrovend proces met als resultaat een onderscheidende carbon business card.

BUSINESS CARDS
RVS Businesscards met daarop RB EXCLUSIVE gelaserd

RVS BUSINESS CARDS

Rvs business cards zijn onderscheidend stijlvol en worden gepersonaliseerd met laser in eigen atelier. 

YOUR PRIVATE CARBON BUSINESS CARD

Een accessoire met een belangrijke functie, je business stijlvol presenteren. Een stijlvolle card, waar je gegevens niet zichtbaar op zijn, puur een mooi carbon design. Je gegevens worden overgebracht via een chip, houdt de card bij de hedendaagse smartphone van je relatie en je gegevens verschijnen als nieuw contact in beeld. Enige wat je relatie dan nog hoeft te doen, is opslaan. Functioneel carbon design, je hebt maar één kaart nodig om je business stijlvol te presenteren. Meer weten? Neem dan contact op.

BUSINESS CARDS
BUSINESS CARDS
Zwarte Aluminium Businesscard met daarop mat RB EXCLUSIVE gelaserd

ALUMINIUM BUSINESS CARDS

Aluminium business cards zijn onderscheidend stijlvol en worden gepersonaliseerd met laser in eigen atelier.

BUSINESS CARDS

UNIEKE HANDGEMAAKTE

SIERADEN EN ACCESSOIRES

UIT EIGEN ATELIER

GEDIPLOMEERD 

  WERKTUIGBOUWKUNDIGE

JUWELIER – GOUDSMID

CONTACT

ADRES

RB EXCLUSIVE

M.A. Reinaldaweg 2 d

3446CB WOERDEN – NL

VERZENDKOSTEN

GRATIS BEZORGD NL vanaf €50,-

NL €4,95

BELGIE-DUITSLAND

ITALIE-OOSTENRIJK

€15,00

ALL RIGHTS RESERVED 2023 –  POWERED BY RB EXCLUSIVE – PRIVACYVERKLARING