Skip to content

CARBON RINGEN

CARBON RINGEN

Carbon ringen zijn er in vele uitvoeringen, van een stijlvol strak zwart design tot combinatie’s met zilver goud of diamant. Wanneer je combinatie’s met andere materialen maakt krijg je mooie contrasten en zeker onderscheidende designs. Buiten de ringen die ik zelf ontwerp en maak is het ook mogelijk om een ring te laten maken naar eigen idee. Wil je iets in opdracht laten maken neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak te maken in mijn atelier in Woerden.

CARBON RINGEN
CARBON RINGEN
CARBON RINGEN
CARBON RINGEN
CARBON RINGEN

CARBON DIAMANT RINGEN

Een stijlvolle carbon ring met diamant, briljant geslepen. Een bijzondere ring, zeker als je het verhaal van de ring kent want deze ring bestaat in zijn geheel uit 1 materiaal namelijk koolstof. Diamant is gekristalliseerd koolstof doordat het gedurende een miljoen jaar onder hoge druk en temperatuur diep in de grond heeft gezeten, de ring zelf bestaat uit koolstof wat nog niet is gekristalliseerd. Wat natuurlijk het belangrijkste is dat dit met recht een “schitterende” diamanten ring is, luxueus en exclusief.

CARBON TROUWRINGEN

Als juwelier goudsmid weet ik als geen ander dat het gaat om de beleving, een bijzonder moment een bijzondere ring. In opdracht maak ik de mooiste creaties met combinaties van goud zilver en uiteraard carbon. Wil jij iets custom laten maken neem dan contact op en maken we afspraak in mijn atelier om de mogelijkheden te bespreken.

CARBON RINGEN
CARBON RINGEN
CARBON RINGEN
CARBON RINGEN
CARBON RINGEN

CUSTOM MADE CARBON EN LASER DESIGN

Wil je meer weten over mijn collectie en/of wil je een afspraak maken om mijn atelier te bezoeken neem dan contact op.

GEDIPLOMEERD 

  WERKTUIGBOUWKUNDIGE

JUWELIER – GOUDSMID

ADRES

RB EXCLUSIVE

M.A. Reinaldaweg 2 d

3446CB WOERDEN – NL

VERZENDKOSTEN

GRATIS BEZORGD NL vanaf €50,-

 

NL €4,95

BELGIE €12,50 – DUITSLAND €12,50

ITALIE €12,50 – OOSTENRIJK €12,50

ALL RIGHTS RESERVED 2023 –  POWERED BY RB EXCLUSIVE – PRIVACYVERKLARING

0
RB EXCLUSIVE