Skip to content

CARBON SIERADEN

CARBON ARMBANDEN MET ZILVER

HANDGEMAAKT IN EIGEN ATELIER

Ontdek Mijn Collectie Handgemaakte Carbon Sieraden

Bij RB EXCLUSIVE staat mijn collectie handgemaakte carbon sieraden centraal. Mijn stukken zijn niet zomaar sieraden; ze zijn een expressie van stijl, gemaakt met passie en vakmanschap, rechtstreeks uit mijn eigen atelier.

Carbon – Kracht en Stijl

Carbon, hetzelfde materiaal dat de Formule 1-auto’s hun kracht en snelheid geeft, heeft nu zijn plaats gevonden in de wereld van bijzondere sieraden. Het is een materiaal dat bekend staat om zijn ongelooflijke kracht en tegelijkertijd lichte gewicht, wat het perfect maakt voor sieraden die zowel duurzaam als stijlvol zijn. Dit zorgt ervoor dat elk stuk uit mijn collectie een indrukwekkende combinatie van kracht en stijl vertegenwoordigt.

Een Uniek Verhaal in Elk Design

Elk sieraad in mijn collectie vertelt een uniek verhaal. Of het nu gaat om een ketting, armband, ring of oorbellen, elk stuk is zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit en vakmanschap. Mijn sieraden stralen niet alleen schoonheid uit, maar ze vertegenwoordigen ook de passie van een Nederlandse ontwerper, die met toewijding elk detail perfectioneert.

Custom-Made Sieraden

Maar wat als je een specifiek idee hebt voor je sieraad, en het niet kunt vinden in mijn collectie? Geen zorgen, ik maak ook custom-made sieraden. Hier kun je je eigen visie tot leven brengen, en ik zal het met dezelfde aandacht en toewijding vervaardigen als mijn andere creaties. Dit stelt je in staat om een sieraad te bezitten dat niet alleen stijlvol en onderscheidend is, maar ook persoonlijke betekenis heeft.

Betreed Mijn Wereld van Carbon Sieraden

Stap binnen in mijn wereld van carbon sieraden en laat je betoveren door de kracht en schoonheid van dit buitengewone materiaal. Of je nu op zoek bent naar een sieraad met een uniek verhaal of een op maat gemaakte creatie, bij RB EXCLUSIVE vind je het perfecte stuk dat jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Laat mij je begeleiden op een reis door de wereld van carbon sieraden, waar elk detail telt en waar vakmanschap en passie samenkomen in elke creatie.

TITANIUM

Als gediplomeerd Juwelier-Goudsmid ben ik gewend om met bijzondere materialen als goud zilver en diamant te werken. Ook het mooie Titanium vind je terug in mijn collectie, super licht van gewicht maar vooral stijlvol zoals bijvoorbeeld de getoonde armband.

KIJK VOOR MEER COLLECTIE IN DE SHOP

CARBON MET DIAMANT

CARBON SIERADEN

CUSTOM MADE CARBON EN LASER DESIGN

Wil je meer weten over mijn collectie en/of wil je een afspraak maken om mijn atelier te bezoeken neem dan contact op.

GEDIPLOMEERD 

  WERKTUIGBOUWKUNDIGE

JUWELIER – GOUDSMID

ADRES

RB EXCLUSIVE

M.A. Reinaldaweg 2 d

3446CB WOERDEN – NL

VERZENDKOSTEN

GRATIS BEZORGD NL vanaf €50,-

 

NL €4,95

BELGIE €12,50 – DUITSLAND €12,50

ITALIE €12,50 – OOSTENRIJK €12,50

ALL RIGHTS RESERVED 2023 –  POWERED BY RB EXCLUSIVE – PRIVACYVERKLARING

0
RB EXCLUSIVE