Skip to content

CARBON SIERADEN

CARBON ARMBANDEN MET ZILVER

HANDGEMAAKT IN EIGEN ATELIER

De wereld van carbon sieraden en accessoires heeft een nieuwe dimensie van stijl en verfijning bereikt, en mijn collecties vertellen een uniek verhaal. Hier bij RB EXCLUSIVE, brengen mijn fashionable carbon sieraden en accessoires niet alleen schoonheid, maar ook een diepgaande ervaring met zich mee. Het is het verhaal van een gedreven Nederlandse designer die zijn passie volgt en buitengewone carbon collecties ontwerpt en vervaardigt in zijn eigen atelier.

Wat mijn creaties echt onderscheidt, gaat verder dan alleen het esthetische aspect. Het draait om het gebruik van carbon als het kernmateriaal. Carbon is geen gewoon materiaal; het is uitzonderlijk sterk en tegelijkertijd verrassend licht, waardoor het perfect is voor sieraden die zowel duurzaam als stijlvol zijn.

Carbon staat bekend om zijn veelzijdigheid en heeft zijn sporen verdiend in diverse toepassingsgebieden, van de Formule 1-raceauto’s tot professionele wielrenfietsen en natuurlijk de luxueuze auto’s zoals Ferrari en Lamborghini. Het is een materiaal dat zowel de technische wereld als de wereld van luxe omarmt, en ik als designer en creator omarm deze veelzijdigheid volledig.

Elke creatie die mijn atelier verlaat, vertegenwoordigt niet alleen mijn passie en vakmanschap, maar ook mijn voortdurende toewijding aan het verkennen van de grenzen van carbon. Het ontwerpen en vervaardigen van sieraden met dit arbeidsintensieve materiaal is een uitdaging op zich, maar het is een uitdaging die ik met liefde aanga. Het resultaat is telkens weer een onderscheidend design dat de essentie van “the carbon lifestyle” belichaamt.

Stap binnen in mijn wereld van exclusieve carbon sieraden en accessoires, waar elk stuk een meesterwerk op zich is en waar elk detail een deel van het verhaal vertelt. Ontdek de tijdloze schoonheid en de kracht van carbon, verweven in elke creatie die ik met trots presenteer.

TITANIUM

Als gediplomeerd Juwelier-Goudsmid ben ik gewend om met bijzondere materialen als goud zilver en diamant te werken. Ook het mooie Titanium vind je terug in mijn collectie, super licht van gewicht maar vooral stijlvol zoals bijvoorbeeld de getoonde armband.

KIJK VOOR MEER COLLECTIE IN DE SHOP

carbon sieraden

CUSTOM MADE CARBON EN LASER DESIGN

Wil je meer weten over mijn collectie en/of wil je een afspraak maken om mijn atelier te bezoeken neem dan contact op.

ADRES

RB EXCLUSIVE

M.A. Reinaldaweg 2 d

3446CB WOERDEN – NL

ALL RIGHTS RESERVED 2023 –  POWERED BY RB EXCLUSIVE – PRIVACYVERKLARING

0
RB EXCLUSIVE